Grafische vormgeving, branding en design uit Zeeland

Design
La Dolce Vita, grafische vormgeving met passie

Wij houden van origineel, mooi en opvallend grafisch ontwerp. Met grafische precisie ontwerpen we uw logo, uw huisstijl en ontwikkelen we uw brandingstrategie. Met 15 jaar design ervaring ontwerpen wij alle mogelijke marketingmiddelen. We willen telkens weer verrassen. La Dolce Vita is een eindeloze bron van inspiratie. Grafisch design met passie.

Branding, Design
Nieuw logo en huisstijl voor Liefde voor Drukwerk.nl
Nieuw logo en huisstijl voor Liefde voor Drukwerk.nl

Liefde voor Drukwerk. Dat doet je direct denken naar vroegere tijden. De geur van verse drukinkt, papier dat warm uit de persen rolt met machinale precisie. Tegenwoordig gaat steeds meer digitaal en willen we ons drukwerk snel en goedkoop geleverd hebben. Kwaliteit is belangrijk maar ondergeschikt. Als echte vakidioot kan ik het nostalgische gevoel van authentiek drukwerk niet geheel loslaten. Gelukkig is Liefde voor Drukwerk in dat gat gesprongen. Een echte rot in het vak, met enorm veel kennis van zaken en volledig voorzien van alle mogelijkheden, van offset rotatie druk tot digitale 8-kleurendruk. Alles kan en alles wordt geleverd met Liefde. Liefde voor Drukwerk. Een aanrader.

www.liefdevoordrukwerk.nl

Branding, Design, Websites
Website SMTN – School voor manuele Therapie Nederland
Website SMTN – School voor manuele Therapie Nederland

Deze professionele opleidingsschool in Manuele Therapie verdiende een website die het karakter op de juiste manier uitstraalde. Niet alleen de website, maar ook het logo, de huisstijl en de naam veranderde. La Dolce Vita assisteert je namelijk niet alleen bij je huisstijl en website ontwikkeling. Branding en marketing ligt aan de basis van al ons werk.

www.manueletherapie.nl

Design, Marketing
Rijkse Connect – Marketingstrategie
Rijkse Connect – Marketingstrategie

Ben je een bedrijf of een product? Soms is het noodzakelijk om de branding en marketingstrategie hierop aan te passen. Corporate marketing is namelijk iets anders dan productmarketing. Dat werd wel duidelijk toen we het product Rijkse Connect van Rijkse gingen promoten. Het product gaven we een eigen logo en een eigen uitstraling die mooi en naadloos past binnen de huisstijl van de corporate organisatie Rijkse. Soms moet je om een product onder de aandacht te brengen dit product los van de eigen dienstverlening durven koppelen en er een unieke marketingstrategie voor bedenken. Rijkse Connect is nu één van de snelstgroeiende online boekhoudpakketten.

Branding, Design
Styling Yogaschool Muin in Middelburg
Styling Yogaschool Muin in Middelburg

Yogaschool Muin in Middelburg. Een oase in Middelburg. Een ontspannen sfeer en alle ruimte voor persoonlijke aandacht. De lessen bestaan uit Hatha en Raja yoga oefeningen, Krija yoga en ademoefeningen. Een bijzondere vrouw met een mooi streven: een eigen yogaschool in Middelburg. En wat voor één! We zijn vereerd dat we de vormgeving voor de yogaschool mochten vervolmaken.

Meer informatie over de Yogaschool https://www.muin.nl

Branding, Design
Casco Makelaars. Een bijzonder makelaar
Casco Makelaars. Een bijzonder makelaar

Uw woning verkopen? Casco makelaars is persoonlijk, enthousiaste en betrokken. Ze doen waar ze goed in zijn en maken waar wat ze beloven: verkoop, aankoop en taxatie van bestaande woningen. Uw woning is hun werk en daar zetten ze zich enorm voor in. Een bijzonder makelaar voor wie La Dolce Vita de huisstijl en de branding mocht aanpakken. We hebben het met dezelfde liefde voor het vak, maar dan het onze, uitgevoerd.

www.cascomakelaars.nl

Branding, Design
Branding / logo / huisstijl De Zeeuwse Zaken
Branding / logo / huisstijl De Zeeuwse Zaken

De Zeeuwse Zaken is dé ontmoetingsplaats voor vraag en aanbod van bedrijfsfinancieringen in Zeeland. Zij maken mogelijk wat anderen voor onmogelijk houden. Met een breed spectrum aan geldverstrekkers bieden zij Zeeuwse ondernemers dé centrale plaats waar hun ondernemingsplannen kunnen worden gerealiseerd. De expertise draagt zichtbaar bij aan de financierbaarheid in de regio en een duurzame groei van ondernemend Zeeland.

La Dolce Vita ontwikkelde logo, huisstijl, banieren, flyers en de website. Die laatste bekijkt u hier.

Branding, Design
Folder Veere Stad
Folder Veere Stad

Het ontbrak de prachtige stad Veere aan een duidelijke eenduidige uitstraling. La Dolce Vita adviseerde om citybranding en citymarketing toe te passen. Dit heeft geleid tot een compleet nieuwe uitstraling van alle huisstijlitems. ‘Veere is meer’ is de slogan die La Dolce Vita bedacht en heeft uitgewerkt in folders, posters, flyers, plattegrondkasten, banieren, entreeborden, website, social media, etc.

Design
Brochure MBC
Brochure MBC

Inmiddels zijn ze van naam veranderd, maar aangezien we toch erg trots zijn op de grafische vormgeving van de brochure laten we hem nog even in ons portfolio staan.

Design
Brochure / Informatieboek de Onrust
Brochure / Informatieboek de Onrust

Voor de Onrust heeft La Dolce Vita al zeer veel huisstijlmiddelen ontworpen zoals de folder, website, menukaarten, busbedrukking enzovoort. Deze keer was de informatiemap aan de beurt. De geschreven gids van de prachtige rondleidingen.