Grafische vormgeving, branding en design uit Zeeland

Branding, Design
Nieuw logo en huisstijl voor Liefde voor Drukwerk.nl
Nieuw logo en huisstijl voor Liefde voor Drukwerk.nl

Liefde voor Drukwerk. Dat doet je direct denken naar vroegere tijden. De geur van verse drukinkt, papier dat warm uit de persen rolt met machinale precisie. Tegenwoordig gaat steeds meer digitaal en willen we ons drukwerk snel en goedkoop geleverd hebben. Kwaliteit is belangrijk maar ondergeschikt. Als echte vakidioot kan ik het nostalgische gevoel van authentiek drukwerk niet geheel loslaten. Gelukkig is Liefde voor Drukwerk in dat gat gesprongen. Een echte rot in het vak, met enorm veel kennis van zaken en volledig voorzien van alle mogelijkheden, van offset rotatie druk tot digitale 8-kleurendruk. Alles kan en alles wordt geleverd met Liefde. Liefde voor Drukwerk. Een aanrader.

www.liefdevoordrukwerk.nl

Branding, Design, Websites
Website SMTN – School voor manuele Therapie Nederland
Website SMTN – School voor manuele Therapie Nederland

Deze professionele opleidingsschool in Manuele Therapie verdiende een website die het karakter op de juiste manier uitstraalde. Niet alleen de website, maar ook het logo, de huisstijl en de naam veranderde. La Dolce Vita assisteert je namelijk niet alleen bij je huisstijl en website ontwikkeling. Branding en marketing ligt aan de basis van al ons werk.

www.manueletherapie.nl

Branding, Design
Styling Yogaschool Muin in Middelburg
Styling Yogaschool Muin in Middelburg

Yogaschool Muin in Middelburg. Een oase in Middelburg. Een ontspannen sfeer en alle ruimte voor persoonlijke aandacht. De lessen bestaan uit Hatha en Raja yoga oefeningen, Krija yoga en ademoefeningen. Een bijzondere vrouw met een mooi streven: een eigen yogaschool in Middelburg. En wat voor één! We zijn vereerd dat we de vormgeving voor de yogaschool mochten vervolmaken.

Meer informatie over de Yogaschool https://www.muin.nl

Branding, Design
Casco Makelaars. Een bijzonder makelaar
Casco Makelaars. Een bijzonder makelaar

Uw woning verkopen? Casco makelaars is persoonlijk, enthousiaste en betrokken. Ze doen waar ze goed in zijn en maken waar wat ze beloven: verkoop, aankoop en taxatie van bestaande woningen. Uw woning is hun werk en daar zetten ze zich enorm voor in. Een bijzonder makelaar voor wie La Dolce Vita de huisstijl en de branding mocht aanpakken. We hebben het met dezelfde liefde voor het vak, maar dan het onze, uitgevoerd.

www.cascomakelaars.nl

Branding, Design, Websites
Nieuw logo, huisstijl en webshop voor Katoendraad (Hamamdoeken)
Nieuw logo, huisstijl en webshop voor Katoendraad (Hamamdoeken)

Een pestemal of hamamdoek is een traditionele Turkse handdoek die wordt gebruikt in de Turkse baden en kan gebruikt worden als een hamamdoek of als een stranddoek. Er zijn veel soorten pestemals, met verschillende patronen en kleuren.  De hamamdoeken van katoendraad.nl zijn gemaakt van 100% katoen, een eerste klas katoen met extra lange vezels. Het gebruik van langere vezels betekent minder naden, wat resulteert in sterkere en soepelere katoendraden. Door dit unieke materiaal worden Turkse handdoeken zachter, donziger en beter absorberend. Katoendraad heeft hamamdoeken, hamamdoeken XXL en gezichtshanddoeken.

La Dolce Vita mocht de webshop katoendraad.nl bouwen en het logo met de huisstijl ontwikkelen. Vervolgens hebben we meteen een paar prachtige hamamdoeken besteld. Een aanrader.

Branding, Websites
Website Het Zeeuws Orkest
Website Het Zeeuws Orkest

Het Zeeuws Orkest is een volwaardig symfonie orkest met strijkers, hout- en koperblazers, een paukenist, diverse slagwerkers en een harpist. Daarnaast leveren solisten van nationale en internationale faam belangrijke artistieke bijdragen aan de concerten van het Zeeuws orkest. La Dolce Vita is trots dat zij inmiddles al weer 5 jaar de branding van Het Zeeuwes Orkest verzorgt. Onlangs is de compleet vernieuwde huisstijl ook dorgevoerd in de nieuwe website.webshop.

Bekijk de website hier: https://zeeuwsorkest.nl/

Branding, Design
Branding / logo / huisstijl De Zeeuwse Zaken
Branding / logo / huisstijl De Zeeuwse Zaken

De Zeeuwse Zaken is dé ontmoetingsplaats voor vraag en aanbod van bedrijfsfinancieringen in Zeeland. Zij maken mogelijk wat anderen voor onmogelijk houden. Met een breed spectrum aan geldverstrekkers bieden zij Zeeuwse ondernemers dé centrale plaats waar hun ondernemingsplannen kunnen worden gerealiseerd. De expertise draagt zichtbaar bij aan de financierbaarheid in de regio en een duurzame groei van ondernemend Zeeland.

La Dolce Vita ontwikkelde logo, huisstijl, banieren, flyers en de website. Die laatste bekijkt u hier.

Branding, Design
Folder Veere Stad
Folder Veere Stad

Het ontbrak de prachtige stad Veere aan een duidelijke eenduidige uitstraling. La Dolce Vita adviseerde om citybranding en citymarketing toe te passen. Dit heeft geleid tot een compleet nieuwe uitstraling van alle huisstijlitems. ‘Veere is meer’ is de slogan die La Dolce Vita bedacht en heeft uitgewerkt in folders, posters, flyers, plattegrondkasten, banieren, entreeborden, website, social media, etc.

Branding, Design
Rijkse – huisstijl
Rijkse – huisstijl

Tijden veranderen en zo ook de wereld van de accountancy. AAR heette het accountantskantoor voorheen. La Dolce Vita heeft hierin geadviseerd en ontwikkelde het nieuwe logo en huisstijl en rolde die over de gehele breedte uit. Van briefpapier tot informatiemap, van advertentie tot gevelbord. Bijzondere aandacht was er voor de aanwezigheid op de Social Media. Met de nieuwe social media strategie is Rijkse inmiddels één van de meest actieve kantoren is op de Social Media. Hoofddoel: imagobepaling, maar ook een grote verbetering van de vindbaarheid via Google. Missie geslaagd want zoals ze zelf zeggen: Samen bereiken we meer! Go Rijkse!