Webdesign uit Zeeland. Opvallende websites

Websites
Webdesign uit Zeeland, websites van hoge kwaliteit

Webdesign van La Dolce Vita uit Zeeland staat bekend om de stijlvolle ontwerpen en de hoge ranking in zoekmachines. Het webdesign is gericht op uw doelgroep. We zorgen dat uw website opvalt, want we willen graag een website maken waar u zich trots bij voelt. Maar we willen ook dat uw website goed bezocht wordt. En dat betekent responsive design (smartphone en tablet) en uiterst uitgekiende zoekmachine optimalisatie. Dat levert gegarandeerd een hogere ranking in Google op. En dat nemen we gewoon in het webdesign proces mee.

Websites
Website Passagiersschip De Onrust
Website Passagiersschip De Onrust

Ontdek wat velen voor u deden. De verrassende schoonheid van Nationaal Park de Oosterschelde. Een plek waar ­zeehonden, bruinvissen en duizenden vogels zich thuis ­voelen. Ervaar het nu zelf. Een onvergetelijke dag en een onvergetelijk ervaring. Het passagiersschip de Onrust is een prachtig ruim schip en geschikt voor 150 personen. Buiten meer dan 150 zitplaatsen en binnen 100 zitplaatsen. Het Passagierschip MS-Onrust is rolstoeltoegankelijk.

Met trots presenteren we de compleet vernieuwde website: https://ms-onrust.nl

Websites
Website De Liefdesbonbon
Website De Liefdesbonbon

De Liefdesbonbon is een afrodisiacum. Dat wordt zo genoemd, vanwege ‘Aphrodite’, de Griekse godin van de liefde. En liefde, daar gaat het bij de Liefdesbonbon om. Het is misschien wel het belangrijkste dat we als mens nodig hebben. Met de Liefdesbonbon kom je dichter tot elkaar, verlang je meer naar elkaar en ben je liever voor elkaar. Zo hopen wij ons steentje bij te dragen aan een fijnere wereld. Dat doen wij met liefde, passie en gevoel.

Met trots presenteren we de website/webshop: https://liefdesbonbon.nl/

Made with love!

Websites
Website De Jonge Johannes
Website De Jonge Johannes

Pannenkoek- & speelboerderij Molen De Jonge Johannes. De kinderen vermaken zich in de ­speeltuin, het maïsdoolhof (seizoen) of ­tijdens een rondje midgetgolf. Molen De Jonge Johannes is voor jong en oud. Onder het ­genot van een drankje, een ­hapje of een ­heerlijke verse Zeeuwse Pannenkoek of American Fluffy Pancake genieten van de weidse ­­vergezichten die de Jonge Johannes te bieden heeft in het prachtige Zeeuwse landschap.

Al meer dan 5 jaar is La Dolce Vita de vaste leverancier voor alle initiatieven van de eigenaar van De Jonge Johannes, waaronder ook Hof Poppendamme, De Punt in Vlissingen en bar Burger Bistro in Middelburg. Bekijk de website hier: http://dejongejohannes.nl

Websites
Website Beter Werken
Website Beter Werken

Zoek, vind en reageer op de beste banen in de logistiek & techniek in West-Brabant en Zeeland. Als je je registreert bij Beter Werken in Techniek & Logistiek krijg je toegang tot je persoonlijke job dashboard waarin je al je sollicitaties en nieuwe vacatures kan bijhouden en als eerste krijgt te zien.

La Dolce Vita maakte deze website / databank voorzien van een complete Job Manager met vacature en CV-systeem: https://www.ikwilbeterwerken.nl/

Websites
Website De Zeeuwse gasten
Website De Zeeuwse gasten

Zeeuwse Gasten Outdoor & Events is al jarenlang een vertrouwd gezicht in Zeeland (Schouwen-Duiveland). Voor bedrijfsuitjesteamuitjes en personeelsuitjesGroepsuitjesvrijgezellenfeestjesschooluitjes, of gewoon een leuk, uitdagend en hilarisch familie uitje. Voor iedereen hebben zij wel wat. Of je nu op avontuur wilt in het boscitygamen in de stad, of actief wilt zijn op het strand? De enthousiaste medewerkers van de Zeeuwse Gasten organiseren het graag voor u.

La Dolce Vita is het vaste bureau voor De Zeeuwse gasten waaronder ook het Klimbos Westenschouwen onder valt. Met trots presenteren we de nieuwe zeer uitgebreide website van De Zeeuwse Gasten: https://zeeuwsegasten.nl

Branding, Websites
Website Het Zeeuws Orkest
Website Het Zeeuws Orkest

Het Zeeuws Orkest is een volwaardig symfonie orkest met strijkers, hout- en koperblazers, een paukenist, diverse slagwerkers en een harpist. Daarnaast leveren solisten van nationale en internationale faam belangrijke artistieke bijdragen aan de concerten van het Zeeuws orkest. La Dolce Vita is trots dat zij inmiddles al weer 5 jaar de branding van Het Zeeuwes Orkest verzorgt. Onlangs is de compleet vernieuwde huisstijl ook dorgevoerd in de nieuwe website.webshop.

Bekijk de website hier: https://zeeuwsorkest.nl/

Websites
De Rob en Joep BV
De Rob en Joep BV

De Rob en Joep BV is het productiehuis van Rob Urgert en Joep van Deudekom. Het bedenken en ontwikkelen van televisieprogramma’s waarin inhoud en humor centraal staan is hun belangrijkste kenmerk. Bedacht en geproduceerd door Rob en Joep: De Kwis, Het Instituut, Onder de Tram, De Kleine Lettertjes en nog meer.

Rob Urgert (cabaretier en gepromoveerd wetenschapper) en Joep van Deudekom (cabaretier en jurist) ontmoetten elkaar in 2004. Vanaf dat moment maken zij samen televisieprogramma’s waarin ze een inhoudelijk interessante boodschap combineren met humor.

Alle producties zijn te zien op: www.derobenjoepbv.nl

Websites
Vlissingse Ontwikkelingsgroep
Vlissingse Ontwikkelingsgroep

Bouwbedrijf Joziasse en 3D o.g zijn twee echt Zeeuwse bedrijven. Na diverse samenwerkingsprojecten voor diverse opdrachtgevers, waren de bevindingen wederzijds van dien aard, dat besloten werd om de handen officieel ineen te slaan. Voor de samenwerking hebben ze alle kennis zelf in huis en bestaat van het kastje naar de muur niet. Ze zorgen voor snelle oplossingen en denken graag met u mee. VOG is een betrouwbare partner, voor wie betrouwbaarheid en service voorop staat. Met als belangrijkste doel om u het totale pakket aan te kunnen bieden: van het ontwikkelen, bouwen en verkopen.

De website die La Dolce Vita maakte, bekijkt u hier.

Websites
De Zeeuwse Zaken
De Zeeuwse Zaken

De Zeeuwse Zaken: U heeft een kapitaalinjectie nodig, bent op zoek naar kansrijke investeringsprojecten, of u heeft behoefte om uw financiële toekomst te borgen? De Zeeuwse Zaken is dé ontmoetingsplaats voor vraag en aanbod van bedrijfskapitaal. Zij regisseren het proces om uw behoefte aan bedrijfskapitaal in te vullen met een passende financieringsoplossing. Ook sparren ze graag met u over de toekomst van uw onderneming en reiken ze u adviezen aan om uw inkomen en vermogen nu en in de toekomst te structureren.

De website die door La Dolce Vita werd gemaakt bekijkt u hier