Webdesign uit Zeeland. Opvallende websites

Websites
Webdesign uit Zeeland, websites van hoge kwaliteit

Webdesign van La Dolce Vita uit Zeeland staat bekend om de stijlvolle ontwerpen en de hoge ranking in zoekmachines. Het webdesign is gericht op uw doelgroep. We zorgen dat uw website opvalt, want we willen graag een website maken waar u zich trots bij voelt. Maar we willen ook dat uw website goed bezocht wordt. En dat betekent responsive design (smartphone en tablet) en uiterst uitgekiende zoekmachine optimalisatie. Dat levert gegarandeerd een hogere ranking in Google op. En dat nemen we gewoon in het webdesign proces mee.

Branding, Design, Websites
Website SMTN – School voor manuele Therapie Nederland
Website SMTN – School voor manuele Therapie Nederland

Deze professionele opleidingsschool in Manuele Therapie verdiende een website die het karakter op de juiste manier uitstraalde. Niet alleen de website, maar ook het logo, de huisstijl en de naam veranderde. La Dolce Vita assisteert je namelijk niet alleen bij je huisstijl en website ontwikkeling. Branding en marketing ligt aan de basis van al ons werk.

www.manueletherapie.nl

Websites
Website de Vesting
Website de Vesting

Voor De Vlissingse Ontwikkelingsgroep (en Bouwbedrijf Joziasse) mochten we de projectenwebsite maken t.b.v. De Vesting. 43 woningen en 3 appartementen in een prachtig project in Het Scheldekwartier in Vlissingen.

Geïnteresseerd? www.devesting-vlissingen.nl

Websites
Een mooi project voor een mooi bedrijf: Less Energy website
Een mooi project voor een mooi bedrijf: Less Energy website

Inventieve lichtplannen, de beste oplossingen en zeer ­nauwkeurige rendementsberekeningen. Less Energy staat er voor garant dat elk project vakkundig wordt uitgevoerd met de allerhoogste kwaliteit nazorg. Dat legt de lat hoog voor het reclamebureau dat voor hen de website mag maken. Omdat La Dolce Vita de eisen aan zich zelf stelt, mochten we het project realiseren. We zijn vooral trots op de videobackground en het illuminerende effect er van. Heel goed passend bij het bedrijf waar de website voor gemaakt is.

Een mooi project voor een mooi bedrijf: http://www.less-energy.nl

Websites
Roman Sudesh – dè magic entertainer
Roman Sudesh – dè magic entertainer

Goochelaar Roman is een populaire magic entertainer, bekend van TV (Winnaar publieksprijs ‘De nieuwe Uri Geller’) en van zijn unieke optredens in Attractie- en Vakantiepark Slagharen. Hij wordt geboekt als goochelaar, tafelgoochelaar, illusionist en mentalist en zijn optredens en acts zijn altijd een groot succes. Of het nu gaat om tafelgoochelen, workshops goochelen of magisch cabaret, Goochelaar Roman staat zijn mannetje met professioneel en kwalitatief hoogwaardig magisch entertainment. Hij voelt zich overal thuis en kan dus worden ingezet voor iedere gebeurtenis, van een verjaardag of bruiloft tot aan uw bedrijfsfeest of evenement. We zijn bijzonder trots dat we zijn website mochten maken.

Voor meer informatie: https://www.magictainment.nl/ (Roman boeken voor feest of bruiloft wordt uit ervaring zeer aanbevolen door La Dolce Vita)

Branding, Design, Websites
Nieuw logo, huisstijl en webshop voor Katoendraad (Hamamdoeken)
Nieuw logo, huisstijl en webshop voor Katoendraad (Hamamdoeken)

Een pestemal of hamamdoek is een traditionele Turkse handdoek die wordt gebruikt in de Turkse baden en kan gebruikt worden als een hamamdoek of als een stranddoek. Er zijn veel soorten pestemals, met verschillende patronen en kleuren.  De hamamdoeken van katoendraad.nl zijn gemaakt van 100% katoen, een eerste klas katoen met extra lange vezels. Het gebruik van langere vezels betekent minder naden, wat resulteert in sterkere en soepelere katoendraden. Door dit unieke materiaal worden Turkse handdoeken zachter, donziger en beter absorberend. Katoendraad heeft hamamdoeken, hamamdoeken XXL en gezichtshanddoeken.

La Dolce Vita mocht de webshop katoendraad.nl bouwen en het logo met de huisstijl ontwikkelen. Vervolgens hebben we meteen een paar prachtige hamamdoeken besteld. Een aanrader.

Websites
Website Passagiersschip De Onrust
Website Passagiersschip De Onrust

Ontdek wat velen voor u deden. De verrassende schoonheid van Nationaal Park de Oosterschelde. Een plek waar ­zeehonden, bruinvissen en duizenden vogels zich thuis ­voelen. Ervaar het nu zelf. Een onvergetelijke dag en een onvergetelijk ervaring. Het passagiersschip de Onrust is een prachtig ruim schip en geschikt voor 150 personen. Buiten meer dan 150 zitplaatsen en binnen 100 zitplaatsen. Het Passagierschip MS-Onrust is rolstoeltoegankelijk.

Met trots presenteren we de compleet vernieuwde website: https://ms-onrust.nl

Websites
Website De Liefdesbonbon
Website De Liefdesbonbon

De Liefdesbonbon is een afrodisiacum. Dat wordt zo genoemd, vanwege ‘Aphrodite’, de Griekse godin van de liefde. En liefde, daar gaat het bij de Liefdesbonbon om. Het is misschien wel het belangrijkste dat we als mens nodig hebben. Met de Liefdesbonbon kom je dichter tot elkaar, verlang je meer naar elkaar en ben je liever voor elkaar. Zo hopen wij ons steentje bij te dragen aan een fijnere wereld. Dat doen wij met liefde, passie en gevoel.

Met trots presenteren we de website/webshop: https://liefdesbonbon.nl/

Made with love!

Websites
Website De Jonge Johannes
Website De Jonge Johannes

Pannenkoek- & speelboerderij Molen De Jonge Johannes. De kinderen vermaken zich in de ­speeltuin, het maïsdoolhof (seizoen) of ­tijdens een rondje midgetgolf. Molen De Jonge Johannes is voor jong en oud. Onder het ­genot van een drankje, een ­hapje of een ­heerlijke verse Zeeuwse Pannenkoek of American Fluffy Pancake genieten van de weidse ­­vergezichten die de Jonge Johannes te bieden heeft in het prachtige Zeeuwse landschap.

Al meer dan 5 jaar is La Dolce Vita de vaste leverancier voor alle initiatieven van de eigenaar van De Jonge Johannes, waaronder ook Hof Poppendamme, De Punt in Vlissingen en bar Burger Bistro in Middelburg. Bekijk de website hier: http://dejongejohannes.nl

Websites
Website Beter Werken
Website Beter Werken

Zoek, vind en reageer op de beste banen in de logistiek & techniek in West-Brabant en Zeeland. Als je je registreert bij Beter Werken in Techniek & Logistiek krijg je toegang tot je persoonlijke job dashboard waarin je al je sollicitaties en nieuwe vacatures kan bijhouden en als eerste krijgt te zien.

La Dolce Vita maakte deze website / databank voorzien van een complete Job Manager met vacature en CV-systeem: https://www.ikwilbeterwerken.nl/